RizqPhotography
Ancora imparo - I am still Learning
By: Fuad Hambali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 07:52 Email | Share | | Bookmark
Uncle Khalid Daughter's wedding...

 
 
 
View all 53 photos...
last week.. eh ye ke.. eh bukan, last 2 weeks, uncle khalid buat la majlis walimatul urus untuk anak dia Suriati. Uncle khalid ni, my wife's punya family la. dia la yang tolong kitorang dapatkan member's punya previllege utk kitorang punya garden wedding dolu2~!!..

Hari tu panas terik, tapi best aa, langit biru.. cun utk amik gamba outdoor.. tapi kesian pengantin, macam pakai baju ketuhar gelombang ultra lembayung la sket.

Kesian plak kat uncle ni, dia tak hire memane photog pun tuk amik gamba kawin anak dia ni.. takpe la, ni kira hadiah kawin anak dia utk dorang sefamili.. enjoi~!!


it happens here...


alamak.. banyaknyer tol!!


Thursday, 16-Aug-2007 11:20 Email | Share | | Bookmark
Weekend parenting...

 
 
 
View all 24 photos...
Hujung minggu lepas, Syahmi and both of us had a very busy weekend.. first we went to Armand Ezra's besday party, then, my old boy fren Feiz, his daughter, Alana Ashikin was also having her berday bash.. later late that day(saturday).. we went back Balik Kampung!!! makan durian...

Huiyyooo.. sungguh ponek daddy n mommy n syahmi... selamat menontonnnnnn!!





Saturday, 16-Jun-2007 05:41 Email | Share | | Bookmark
Komik si Pelukis Abstrak!!

hihi.. tengah aku ade mood rajin nak buat painting pagi tadi, syahmi pun same2 sebok nak melukih..
ok la layan la dia.. memula aku lukis kan kucing (Eji) ngan burung.. hehe suke la, tapi tak lama... pehtu aku nak dia explore medium melukis yang lain, aku bagi la marker pen.. peh.. punye la suka dia.. tengok la Syahmi punye drawing yg tak dikenal pasti motif dan corak keseniannya... tapi hentam saja la labu!!



Saturday, 16-Jun-2007 03:57 Email | Share | | Bookmark
mari bermain sepah2!!

 
syahmi dulu dah pernah 'kemas' satu meja solek mommy dia.. khusyuk betul dia main time tuh.. ni, bagi melepaskan gian dia bermain camtu, kitorang bagi la secawan bebarang kemas mommy.. sebahagian aje.. untuk permainan dia.. punye la seronok.. kena plak mommy ngan daddy tak marah.. takde no no no no!!



Friday, 1-Jun-2007 10:15 Email | Share | | Bookmark
aqiqah utk Rizq Syahmi...

 
balik kampung minggu lepas sempena adik aku nak bertunang.. alang2 ada majlis, kami pun mengofferkan lah diri untuk sponsor lauk kambing utk majlis disamping mengaqiqahkan anak aku ni..
carinyer kambing, skali dapat biri2... wooo, masyukkk!!
memula penggembala kambing tu nak jual yang paling besar, dan agak ganas.. tapi, kira2 balik, ni dah over budget, kang terlebey banyak plak daging, tak abih orang makan.. membazir..
so, aku pun pilih la yang lebih kecik sikit, tapi tak la kecik sangat pun, besar jugak!! timbang2.. dekat la 35 kg, dia kasi diskaun, kira 30 kg je.. alhamdulillah...(tolak isi perut kot) yang dipilih ni jinak, baik je, senang aa pujuk nak tangkap tu, ikat pun senang..
tak lama pas tu.. upacara menyembelih 'syahmi punya kuda' ni pun di jalankan...



terima kasih kpd otai tukang sembelih iaitu Tok Teh Yak, Aki - otai melapah biri2, Pak Nyang (Dik E) - tukang amik video & pakar bedah otak biri2, Pak Nyang Afiq - Juru bedah no2, Nenek - Chef of the day!! sedap betul neneknyer resepi kari kambing biri2.. daddy makan sampai sakit badan.. terlebih makan..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net